Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Drama românilor jefuiţi în bănci. "Fără ajutorul cuiva din interior nu se putea face aşa ceva"

Sinteza zilei: Drama românilor jefuiţi în bănci. "Fără ajutorul cuiva din interior nu se putea face aşa ceva"

Sinteza zilei: Drama românilor jefuiţi în bănci. "Fără ajutorul cuiva din interior nu se putea face aşa ceva"
29 Oct 2013   •   22:10

Mihai Gâdea a prezentat în ediţia de marţi seară a emisiunii "Sinteza Zilei" drama românilor care susţin că le-au dispărut bani şi bunuri din casetele de valori pe care le închiriaseră în incinta mai multor bănci.

Trei dintre păgubiţii de la Piteşti, care au dorit să le fie protejată identitatea, au vorbit la Antena 3 despre cum au descoperit că le lipsesc bunurile din casetele de valori.

Unul dintre aceştia susţine că a descoperit lipsa celor 130.000 de dolari, 49.000 de lei, precum şi a unor bijuterii din aur, după ce a ridicat din bancă o sumă de bani, pe care a readus-o ulterior, după aproximativ trei ore. 

"În perioada de trei ore au intrat doar trei oameni în bancă. O doamnă şi două persoane a căror identitate nu li se cunoaşte", a declarat bărbatul.


În ultimele cinci zile, opt persoane au reclamat, până marţi la prânz,le-au dispărut bani şi bunuri din casete de valori de la sucursala BCR din centrul Piteştiului, cu valori cuprinse între 40.000 de euro şi 130.000 de euro, surse judiciare afirmând că există doi suspecţi în acest caz, scrie Mediafax.

Totodată, ancheta privind furturile din casete de valori de la o sucursală bancară din Ploieşti nu are niciun rezultat, la patru luni de la reclamaţiile primite de la un om de afaceri şi un primar, care susţin că din cutiile de valori le-au dispărut bani şi bunuri de aproape un milion de euro.


×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close