Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Drama unui tânăr condamnat la 20 de ani de închisoare pentru o crimă pe care nu a comis-o

Sinteza zilei: Drama unui tânăr condamnat la 20 de ani de închisoare pentru o crimă pe care nu a comis-o

Sinteza zilei: Drama unui tânăr condamnat la 20 de ani de închisoare pentru o crimă pe care nu a comis-o
Sursa foto: Foto captura Antena 3
13 Noi 2013   •   22:19

Mihai Gâdea a prezentat în ediţia de miercuri seară a emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3, drama unui tânăr din Gorj, condamnat la 20 de ani de închisoare pentru o crimă pe care nu a comis-o.

Constantin Mihai Igeanu a îndurat nouă luni în spatele gratiilor, după care a fost achitat şi declarat nevinovat de instanţa supremă.

Cazul seamănă izbitor cu drama unui alt gorjean, Marcel Ţundrea, condamnat la 25 de ani de închisoare, pentru o crimă al cărei autor a fost descoperit după aproape 15 ani. Ţundrea a stat 12 ani în puşcărie, până când, pe baza unor teste ADN, a fost declarat nevinovat şi achitat.

Important de precizat este faptul procurorul care a făcut dreptate în cazul Ţundrea este cel care l-a băgat la închisoare pe tânărul Igeanu.

"Să fie mai prudenţi", e singurul mesaj pe care tânărul, care a intervenit telefonic în emisiune, a dorit să îl transmită celor care l-au nedreptăţit.



×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close