Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Erou la 11 ani. S-a aruncat de la fereastră, cu fratele mai mic în spate, pentru a scăpa cu viaţă dintr-un incendiu

Sinteza zilei: Erou la 11 ani. S-a aruncat de la fereastră, cu fratele mai mic în spate, pentru a scăpa cu viaţă dintr-un incendiu

26 Apr 2015   •   22:28

Mihai Gâdea a prezentat, în ediţia de duminică a emisiunii "Sinteza Zilei", povestea un băieţel de 11 ani din Bistriţa Năsăud care, la sfârşitul acestei săptămâni, a sărit în flăcări pentru a-şi salva fratele mai mic.

Un copil de 11 ani s-a aruncat de la fereastră cu fratele mai mic în spate, pentru a se salva. Erau singuri acasă, într-un sat de munte, din Ardeal.

Căsuţa lor din lemn s-a aprins ca o cutie de chibrituri. Cu un curaj fantastic, băieţelul a spart geamul şi a găsit salvarea. Deocamdată, pentru fratele lui, care e teafăr. Pentru el, pericolul nu a trecut.

Adi şi Cristi. Unul de Unsprezece, altul de cinci ani. Abia trezit din somn, fratele mai mare nu a întârziat nicio secundă. Cu un curaj fantastic, a căutat un plan de salvare. Putea fi şi un sacrifiu suprem. A spart geamul şi apoi... au sărit pe fereastră!

Au căutat adăpost pe un deal. Speriaţi, răniţi, arşi dar împreună, fraţii au rezistat. Până când, din sat, s-au întors părinţii şi fraţii mai mari. Şi, apoi, salvatorii de meserie. Pompierii.


×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei incendiu

Prețul gigacaloriei pentru populație a crescut la 1 aprilie 2022

Cât o să ne coste încălzirea pentru un apartament cu două camere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close