Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: EXCLUSIV! Intermediarul Marian Căpăţână, primele declaraţii despre cei 600.000 de euro

Sinteza zilei: EXCLUSIV! Intermediarul Marian Căpăţână, primele declaraţii despre cei 600.000 de euro

Sinteza zilei: EXCLUSIV! Intermediarul Marian Căpăţână, primele declaraţii despre cei 600.000 de euro
Sursa foto: Foto captura Antena 3
01 Iun 2014   •   23:23

Mihai Gâdea a prezentat, în exclusivitate, la "Sinteza Zilei", mărturia celui care ar fi intermediat relaţia dintre Mircea Băsescu şi familia lui Bercea Mondial: Marian Căpăţână.

Fost preşedinte al PDL Drăgăneşti şi chiar fost candidat la parlamentarele de acum doi ani, Căpăţână le-a confirmat reporterilor Antena 3 o parte din poveste, însă într-o cu totul altă nuanţă.

Bărbatul susţine că a primit de la Bercea Mondial suma de 600.000 de euro, însă aceşti bani nu ar fi fost destinaţi fratelui preşedintelui Băsescu, ci erau "pentru el".

Marian Căpăţână a afirmat că nu a fost citat încă de procurori în acest dosar şi susţine că banii primiţi de la Bercea erau pentru "o afacere care n-a mai ieşit".

Marian Căpăţână, apropiat al interlopului, apare în imaginile de la botezul fiicei lui Bercea alături de fratele preşedintelui.

"Eu am fost moşul la botez", a spus Căpăţână.

Cine este Marian Căpăţână?



Fratele preşedintelui Traian Băsescu este implicat într-un scandal monstru, cu interlopi şi procurori DNA. Ginerele lui Bercea Mondialu a fost săltat de procurori din casa lui Mircea Băsescu, pentru şantaj.

Mircea Băsescu a confirmat existenţa unei anchete în derulare a DNA în legătură cu un şantaj al familiei lui Bercea Mondial la adresa sa.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close