Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: "Executarea" procurorului Iacobescu, în 3 paşi - DOCUMENTE

Sinteza zilei: "Executarea" procurorului Iacobescu, în 3 paşi - DOCUMENTE

Sinteza zilei: "Executarea" procurorului Iacobescu, în 3 paşi - DOCUMENTE
23 Iun 2014   •   22:28

Mihai Gâdea a continuat seria dezvăluirilor privind "executarea" procurorului Eugen Iacobescu, cel care vorbea încă din 2011 despre mita pe care Mircea Băsescu ar fi primit-o primit de la familia interlopului Bercea Mondial.

Gâdea a arătat, la Antena 3, documentul prin care CSM a dispus la sancţionarea procurorului Iacobescu, care arată, printre altele, că fratele preşedintelui României ar fi implicat în acest caz.

"Secţia reţine că, anterior întocmirii proceselor verbare de redare rezumativă a convorbirilor interceptate, începând cu data de 20 februarie, în mass media au fost publicate  mai multe articole conţinând afirmaţiile procurorului de caz, I. E. (Iacobescu Eugen - nr.) referitoare la: posibila preluare a dosarului 297/P/2011 şi a celorlalte aflat în curs de urmărire penală privind inculpatul A. S. (Anghel Sandu - n.r.) la parchetul ierarhic superior; obţinerea de acte medicale contra cost, din care să rezulte că inculpatul nu suportă regimul de detenţie; eventuala implicare a lui B.M (Băsescu Mircea - n.r.). fratele P.R. (Preşedintele României - n.r.), în instrumentarea cauzei (...)", se arată în documentul prezentat.



×
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close