Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Experta din dosarul Flota, mărturie în lacrimi despre teroarea la care a fost supusă. "Nu sunt în lumea celor mari. Eu sunt mică şi am picat în povestea asta"

Sinteza zilei: Experta din dosarul Flota, mărturie în lacrimi despre teroarea la care a fost supusă. "Nu sunt în lumea celor mari. Eu sunt mică şi am picat în povestea asta"

Sinteza zilei: Experta din dosarul Flota, mărturie în lacrimi despre teroarea la care a fost supusă. "Nu sunt în lumea celor mari. Eu sunt mică şi am picat în povestea asta"
07 Aug 2014   •   22:54

Jurnalistul de investigaţie Ovidiu Zară a prezentat, în ediţia de joi a emisiunii "Sinteza Zilei", o înregistrare proprie, din 2007, în care o altă expertă plânge în timp ce dezvăluie traumele prin care a trecut după semnarea raportului de expertiză în dosarul "Flota".

Spre deosebire de situaţia Aureliei Nicolae, care a fost obligată de procurorul de caz să umfle prejudiciul în dosarul ICA, potrivit declaraţiilor fostului specialist DNA Dumitru Gheorghiu, experta din dosarul Flota, Mina Cornaciu, a fost terorizată pentru că a scris un prejudiciu prea mare în raport.

"Nu sunt în lumea celor mari. Eu sunt mică şi am picat în povestea asta", afirmă femeia, evident tulburată.


Mina Cornaciu a fost anchetată penal în urma unei plângeri depuse de trei dintre inculpaţii din dosarul „Flota", cercetată de corpul experţilor contabili şi sancţionată, deşi îşi exercita profesia în deplină legalitate, iar femeia a ajuns să se teamă pentru viaţa sa şi a copiilor săi.

Ca urmare, Mina Cornaciu s-a şi retras din lista experţilor contabili de la Tribunalul Bucureşti.



×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei dosarul flota dosarul ICA
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close