Antena 3 Actualitate Sinteza Zilei: Ce se va întâmpla cu copiii familiei Bodnariu. Apel la solidaritate între români

Sinteza Zilei: Ce se va întâmpla cu copiii familiei Bodnariu. Apel la solidaritate între români

10 Ian 2016   •   22:37

Cazul familiei Bodnariu, ai cărei copii au fost luați de serviciul norvegian Barnevernet, a fost discutat duminică, la ”Sinteza Zilei”. 

Problema este una complexă și delicată în același timp și a dus la numeroase proteste în semn de solidaritate, în țară și peste hotare. Peste 15.000 de români au manifestat în SUA, Canada sau România.

”Sunt interzis, consternat, chiar blocat. Am senzația că văd o casă în flăcări și proprietarul își vopsește ferestrele. Confiscă acești copii, au niște principii solide. Nu vreau să fiu malițios, dar în zonele acelea există și bordeluri pentru zoofili. Există o decădere...Nu înțeleg de unde atâta dușmănie împotriva creștinismului” a spus actorul Florin Zamfirescu.


Copiii soţilor Bodnariu - românul Marius Bodnariu, inginer IT, şi soţia sa norvegiancă Ruth, asistentă medicală -, dintre care cel mai mic are doar câteva luni, au fost luaţi de la părinţi de Serviciul de protecţie a copilului din Norvegia, Barnevernet, în noiembrie, după ce cele două fete, cele mai mari din familie, ar fi spus că primesc corecţii fizice de la părinţi. Părinții sunt acuzați de abuz și îndoctrinare religioasă, iar autoritățile norvegiene au demarat procedurile de adopție.×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea Cazul Bodnariu

România Inteligentă

 

 

Şcoala cu 300 de panouri solare care a devenit independentă energetic

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close