Sinteza Zilei. Interviu exclusiv cu mătuşa copiilor adoptaţi prin intermediul lui Klaus Iohannis

de D.D.    |    09 Noi 2014   •   23:16
Un interviu impresionant cu mătuşa copiilor care au fost adoptaţi de o familie din Canada prin intermediul lui Klaus Iohannis şi al soţiei sale a fost difuzat în cadrul ediţiei de duminică seară a emisiunii Sinteza Zilei.

Mătuşa celor trei copii, sora tatălui copiilor, Mioara Iliuţ, l-a implorat pe Klaus Iohannis să o ajute să-şi găsească nepoţii.

Dacă dumneavoastră nu mă ajutaţi, înseamnă că e adevărat, că copiii nu mai trăiesc. Vă rog frumos, domnule Iohannis! Ajutaţi-mă să am un semn de la ei, să îndeplinesc ultima dorinţă a bunicii lor. Numai dumneavoastră ştiţi ce aţi făcut cu ei şi unde sunt daţi”, a spus mătuşa copiilor.

Staff-ul lui Klaus Iohannis a contactat Antena 3 pentru a transmite punctul de vedere al politicianului referitor la adopţia celor trei copii. Membrii staff-ului lui Klaus Iohannis au trimis un numar de telefon al doamnei Ana Susan, prezentată ca fiind mătuşa copiilor din partea mamei.

Din discuţia cu această doamnă se înţelege ca face parte din familie şi că cei trei copii ar fi în viaţă. “Copii sunt în viaţă trăiesc, sunt bine”, a spus femeia. Iată declaraţiile Anei Susan:

 
Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei imagini cu Klaus Iohannis din anul 2000, din vremea in care era inspector scolar general:


Klaus Iohannis a fost reclamat de bunica celor trei copii, pe rând, la preşedintele Iliescu, apoi la Traian Băsescu. Tot ce voia să ştie bătrâna este dacă nepoţii ei mai sunt în viaţă. În anul 2004, actualul candidat al PNL la prezidenţiale a fost chemat în faţa comisiei de abuzuri a parlamentului în acest caz, dar a refuzat să se prezinte.

Mărturia bunicii copiilor înfiaţi de canadienii lui Iohannis

Ciudăţeniile poveştii adopţiei intermediate de IohannisParteneri
x close