Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Laura Codruța Kovesi, prima poziție în "Top 10 flaușați". Care sunt celelalte topuri prezentate de Mihai Gâdea și Mircea Badea

Sinteza zilei. Laura Codruța Kovesi, prima poziție în "Top 10 flaușați". Care sunt celelalte topuri prezentate de Mihai Gâdea și Mircea Badea

Sinteza zilei. Laura Codruța Kovesi, prima poziție în "Top 10 flaușați". Care sunt celelalte topuri prezentate de Mihai Gâdea și Mircea Badea
Sursa foto: sursa foto: captura Antena 3
11 Mar 2018   •   23:20

Unitatea de elită a Antenei 3 le dă paradeală totală meltenilor. "A paradi" înseamnă a realiza o emisiune de largă audiență în scopul atragerii râsului în hohote la telespectatori. 

Șosetele lui Kovesi ocupă prima poziție într-unul dintre cele mai tari topuri realizate vreodată într-o emisiune de televiziune: Top 10 flaușați.

"Începem cu persoana cea mai importantă din România, care dă tonul flaușării, este vorba despre "Nefertiti", doamna Laura Codruța Kovesi. Are șosete flaușate, în dungi, de pușcărie - corect, totul e cu pușcărie la doamna Kovesi. Prietenul e îmbrăcat în pușcăriaș în spoturile de televiziune, are poze cu cătușe pe pereți, șosetele sunt cu dungi", a spus Mircea Badea.

La rândul său, Mihai Gâdea a prezentat "Top gafe TV - Râzi cu lacrimi":

Printre cei care au ocupat locuri fruntașe în acest clasament se află Denise Rifai, Petre Daea sau Ilie Dobre.

Mircea Badea și-a luat revanșa apoi cu "Top Să nu se vadă că e capul gol"

"Sigur că sezonul e pe terminate, dar chiar și așa. pe final tragem tare și băgăm topul. Începem cu o imagine absolut superbă. Întodeauna începem cu "Faraoanca", a explicat Mircea Badea.

În continuare, Mihai Gâdea a prezentat "Topul asistaților social care nu vor să muncească":

"Am să vă prezint ceva ce, în primă instanță, s-ar putea să fie de asemenea amuzant. Modul în care persoanele asistate social, plătite din bani de la buget ca asistat social sunt aduse de primar pentru a li se oferi ceva de muncă și reacția lor, ceea ce spun ei despre acest lucru, ne aduc în fața unei probleme foarte serioase: faptul că foarte mulți refuză să muncească pentru a se putea întreține și se bucură de faptul că sunt asistați social. Hai să vedem ce motive au", a fost introducerea lui Mihai Gâdea pentru cel mai serios top al serii:

Prima poziție în "Top am un singur dinte", realizat de Mircea Badea, este ocupată de jurnalistul Cristian Tudor Popescu:

Seara a culminat cu cel mai nebun clasament, "Top ce gândesc invitații despre moderatori".

"Este un top cu un sigur loc. E atât de tare încât am zis să nu maculăm tăria acestui loc cu alte locuri. El poate fi completat, dar am zis că pentru seara asta.. Este un top etern", a explicat Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Mihai Gâdea Sinteza Zilei
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close