Antena 3 CNN Actualitate Sinteza Zilei. Mătușa Sorinei rupe tăcerea: „Mama naturală a fost decăzută din drepturi când l-a bătut pe fratele ei”

Sinteza Zilei. Mătușa Sorinei rupe tăcerea: „Mama naturală a fost decăzută din drepturi când l-a bătut pe fratele ei”

Sinteza Zilei. Mătușa Sorinei rupe tăcerea: „Mama naturală a fost decăzută din drepturi când l-a bătut pe fratele ei”
Sursa foto: Sursă foto: captură Antena 3
24 Iun 2019   •   23:43

Mihai Gâdea a prezentat, luni seară, la Sinteza Zilei un interviu în exclusivitate cu mătușa Sorinei, fetița care a devenit un caz național supus atenției tuturor instituțiilor din țară.

„Fata a fost dată la Protecția Copilului de tată, în absența mamei. Loredana, mama naturală, a cerut-o pe fetiță înapoi, dar a fost decăzută din drepturi. Asistenta maternală a invitat-o acasă pe mama Sorinei pentru ca fetița să știe cine este mama ei adevărată”, a declarat mătușa naturală a Sorinei.

Citește Și Sinteza zilei. Noi documente exclusive în cazul Sorinei

Mătușa Sorinei a mai subliniat faptul că a încercat să o înfieze pe micuță, dar i s-a spus că aceasta nu îndeplinește condițiile necesare. 

În ceea ce o privește pe procuroarea care s-a prezentat la familia asistentei maternale din Baia de Aramă, mătușa Sorinei a declarat că respectiva femeie merită să fie închisă.

„Procuroarea nu trebuia să fie agresivă cu Sorina. Copilul poate să rămână cu șocul acesta pe viață. A abuzat de ea. Mama naturală a fost decăzută din drepturi când l-a bătut pe fratele Sorinei. Vrem ca fata să rămână în țară, în familia asistentei maternale. Ei au crescut-o”, a relatat mătușa naturală a Sorinei.

Citește Și Sinteza zilei. A patra zi de proteste de susținere pentru Sorina. Mesajele transmise de protestatari

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei sorina Baia de Arama
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close