Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Mihai Gâdea şi Adrian Ursu au oferit premierului din Muntenegru un simbol al recunoştinţei

Sinteza zilei: Mihai Gâdea şi Adrian Ursu au oferit premierului din Muntenegru un simbol al recunoştinţei

Sinteza zilei: Mihai Gâdea şi Adrian Ursu au oferit premierului din Muntenegru un simbol al recunoştinţei
28 Noi 2013   •   23:48

Mihai Gâdea şi Adrian Ursu au oferit premierului din Muntenegru, Milo Djukanovic, un simbol al recunoştinţei românilor pentru curajul şi solidaritatea de care a dat dovadă poporul muntenegrean, după tragedia în care 18 români şi-au pierdut viaţa iar alţi 29 au grav răniţi.

"Postul nostru de ştiri, Antena 3, vă oferă un simbol al recunoştinţei românilor pentru poporul muntenegrean, pentru acţiunilor de solidaritate şi pentru curajul şi generozitatea de care a dat dovadă după tragedie din 23 iunie 2013", a fost mesajul lui Mihai Gâdea pentru premierul muntenegrean.

"Trebuie să vă spun că acel mic steag pe care îl vedeţi pe diplomă este cel mai mare steag naţional din lume, pe care Antena 3 l-a dus în Cartea Recordurilor", a completat Adrian Ursu.

Premierul Milo Djukanovic s-a declarat cu adevărat mişcat atenţia pe care a primit-o din partea Antenei 3 şi a subliniat că acel eveniment a fost la fel de tragic şi pentru Muntenegru.

"Muntenegrenii sunt cunoscuţi ca fiind un popor primitor. Nu doar pentru că suntem o ţară turistică, ci pentru că suntem percepuţi în acest fel şi ne bucurăm de fiecare oaspete. Astfel că ne-am bucurat foarte tare şi de acea vizită a turiştilor care, din păcate, s-a transformat într-o mare tragedie. Noi ne-am făcut datoria în acel moment dificil, să acordăm sprijin celor răniţi, să fim alături de ei, să îi ajutăm să primească ajutor medical în cel mai scurt timp posibil", le-a răspuns Milo Djukanovic.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close