Sinteza zilei: Noi IMAGINI EXPLOZIVE în scandalul Mircea Băsescu - Bercea Mondial. "Banii sunt la tine, puşcăria e la tine!"

de A.M.P    |    13 Iul 2014   •   21:33

Mihai Gâdea a prezentat, în ediţia de duminică a emisiunii "Sinteza zilei", noi înregistrări în dosarul Bercea Mondial - Mircea Băsescu, în care se vorbeşte despre o şpagă de două milioane de euro, fix suma strigată din duba poliţiei de Bercea Mondial, în faţa DNA. 

Prima înregistrare constă într-o discuţie purtată de pedelistul Marian Căpăţână cu Izaura Anghel, în care acesta le transmite că ar fi mai bine ca imaginile filmate să nu fie difuzate în presă, în acest "război" neavând nimeni de câştigat.

Marian Căpăţână recunoaşte în filmare că este trimis de Mircea Băsescu să îi convingă să "termine cu circul".

A doua înregistrare: Capcana Izaurei şi modul în care ea obţine informaţii preţioase de la intermediarul şpăgii Marian Căpăţână


A treia înregistrare: Momentul în care Marian Căpăţână recunoaşte că îi e frică să meargă la Constanţa să îi ceară banii lui Mircea Băsescu.


A patra înregistrare: Izaura Anghel povesteşte cum i-au fost cerute filmările de către agenţii DNA, în momentul flagrantului.


A cincea înregistrare: Marian Căpăţână, întrebat dacă a mâncat 2 milioane de euro într-un an.


A şasea înregistrare: Izaura Anghel vorbeşte despre "ei", cei mai tari din ţară, care pot să îl bage şi pe Traian Băsescu la puşcărie.x close