Antena 3 CNN Actualitate SINTEZA ZILEI. Predoiu, garantul tuturor abuzurilor din timpul regimului Băsescu

SINTEZA ZILEI. Predoiu, garantul tuturor abuzurilor din timpul regimului Băsescu

SINTEZA ZILEI. Predoiu, garantul tuturor abuzurilor din timpul regimului Băsescu
de M.T.    |    08 Sep 2014   •   22:34

În cadrul ediţiei de luni a emisiunii "Sinteza Zilei", Mihai Gâdea a prezentat o serie de documente care arată că fostul ministru al Justiţiei şi posibil viitor premier al României, Cătălin Predoiu, a fost garantul abuzurilor comise în timpul regimului Băsescu.

„În momentuil în care ai de-a face cu un dictator, aproape de fiecare dată el şi clanul lui vor încerca să rămână la putere cu orice preţ. Unii dintre ei vor încerca chiar să se dezică de anumite elemente din trecut, pentru a putea să-şi consolideze poziţia sau pentru a putea primi protecţie”, a explicat Mihai Gâdea.

„Predoiu este ministrul Justiţiei din regimul Băsescu. În acelaşi timp, este parte la cele mai oribile lucruri săvârşite de acest regim. Dincolo de chestiunile săvârşite în justiţie, am să vă arăt în această seară pe câte alte documente şi-a pus semnătura Cătălin Predoiu, pentru ca ele să fie valide”, a precizat Mihai Gâdea.

Astfel, potrivit documentelor prezentate, cel care ar trebui să fie prim-ministru, în cazul unei victorii a lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale, a semnat fără probleme pentru tăierea salariilor şi pensiilor, pentru aplicarea impozitărilor excesive sau pentru desfiinţarea mai multor spitale.


×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close