Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Secretul singurului angajat al Cotroceniului, nedecorat

Sinteza zilei. Secretul singurului angajat al Cotroceniului, nedecorat

Sinteza zilei. Secretul singurului angajat al Cotroceniului, nedecorat
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    08 Dec 2014   •   21:58

Preşedintele Traian Băsescu a dat decoraţii la normă, pe ultima sută de metri a mandatului său la Cotroceni. Printre cei peste 150 de angajaţi de la Cotroceni decoraţi de Băsescu se numără şi fochistul, femeia de serviciu, instalatorul şi tâmplarul.

Singurul angajat al Cotroceniului, nedecorat, este doamna Magdalena Corcodel, fostă angajată a Primăriei Capitalei, a arătat Mihai Gâdea, luni, la "Sinteza Zilei".

Legăturile lui Traian Băsescu cu Magdalena Corcodel sunt mai vechi. Doamna Corcodel, urmărită penal pentru relaţii cu mafia imobiliarelor, nu a fost supusă niciunei anchete interne de către Primăria Capitalei, condusă de Traian Băsescu la acea vreme.

Favorizarea mafiei la un moment dat nu i-a dăunat în carieră, ba dimpotrivă. După ce a plecat de la Primărie, Magdalena Corcodel a ajuns jurist la Cotroceni.

Care e secretul ei?

Magdalena Corcodel nu a fost decorată de Traian Băsescu, încercând, în mod evident, să nu fie atrasă atenţia asupra angajatei Primăriei Capitalei care fusese pusă sub urmărire penală pentru relaţii cu mafia imobiliarelor.

Vezi AICI ediţia intregrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close