Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Valeriu Turcan răspunde acuzaţiilor Elenei Udrea. "Era o presiune permanentă"

Sinteza zilei: Valeriu Turcan răspunde acuzaţiilor Elenei Udrea. "Era o presiune permanentă"

Sinteza zilei: Valeriu Turcan răspunde acuzaţiilor Elenei Udrea. "Era o presiune permanentă"
05 Feb 2015   •   00:14

Fostul purtător de cuvânt al preşedintelui, Valeriu Turcan, unul dintre cei despre care Elena Udrea a declarat că au primit bani de la inculpaţii în dosarul Microsoft, a infirmat spusele deputatului PMP, într-o intervenţie telefonică la "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

"Niciodată nu am fost în situaţia să fiu vulnerabil, sau să pot să fiu cumpărat de Elena Udrea", a spus Valeriu Turcan.

Întrebat de Mihai Gâdea dacă Elena Udrea este motivul pentru care a plecat de la Cotroceni, Turcan a declarat că au fost "presiunile făcute pentru ca politica de comunicare să fie aliniată la interesele doamnei Udrea".

Valeriu Turcan a dat şi un exemplu în acest sens: "În celebrul caz cu Emil Boc surprins la sala de fitness. Presiunile au fost ca, de la nivelul Administraţiei Prezidenţiale, să se emită un comunicat în sprijinul lui Boc, într-o chestiune personală, cu privire la care domnul Boc nu se exprimase deja. Era iraţional".

Turcan a vorbit, la Antena 3, despre "o presiune permanentă" directă sau prin mesaje trimise prin terţe persoane, a Elenei Udrea, către Administraţia Prezidenţială.

"A fost foarte explicită: Nu vrei tu, uite, să aranjăm cu un ziar central, să iei vreo 30 de mii de euro, scrii câteva editoriale şi ne coordonăm şi noi mai bine?", a mai spus Turcan, fără să precizeze despre ce ziar era vorba.


×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Elena Udrea
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close