Antena 3 CNN Actualitate Situaţie gravă în mai multe judeţe ale ţării. Viscolul şi ninsorile abundente au închis mai multe drumuri, iar meteorologii nu dau veşti bune

Situaţie gravă în mai multe judeţe ale ţării. Viscolul şi ninsorile abundente au închis mai multe drumuri, iar meteorologii nu dau veşti bune

Situaţie gravă în mai multe judeţe ale ţării. Viscolul şi ninsorile abundente au închis mai multe drumuri, iar meteorologii nu dau veşti bune
de O.P.    |    08 Ian 2013   •   05:31
O ambulanţă a rămas înzăpezită timp de câteva ore pe un drum din judeţul Neamţ, în timp ce medicii încercau să ajungă la o pacientă care avea nevoie de ajutor.

Câteva ore mai târziu, alte două ambulanţe au fost blocate, tot din cauza nămeţilor. De asemenea, o echipă a Antenei 3 nu a mai putut înainte din cauza viscolului.



Lucrurile nu stau mai bine nici în Iaşi, unde 12 drumuri judeţene au fost închise. Iar la Vaslui, autorităţile au retras utilajele de deszăpezire de pe teren pentru că nu mai făceau faţă vântului puternic.

În judeţul Neamţ autorităţile autorităţile spun că nu se aşteptau ca situaţia să fie atât de gravă, motiv pentru care nu au închis niciun drum.

O ambulanţă a stat cinci ore înzăpezită şi nu a putut ajunge la o pacientă.

Alte două ambulanţe plecate în misiune au rămas blocate din cauza nămeţilor.

În judeţul Iaşi, 14 drumuri au fost blocate. În unele zone stratul de zăpadă depăşeşte un metru şi jumătate înălţime.

Şi în judeţul Vaslui două drumuri naţionale au fost închise din cauza viscolului.

În Botoşani mai multe tiruri au rămas blocate în zăpadă.

Meteorologii spun că în zilele următoare va viscoli în continuare în mai multe zone ale ţării, iar temperaturile vor scădea şi până la minus 20 de grade Celsius pe timpul nopţii.




×
Subiecte în articol: ninsoare viscol ninsoare
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close