Antena 3 CNN Actualitate Slăbire după Paști (P)

Slăbire după Paști (P)

Slăbire după Paști (P)
08 Mai 2019   •   07:49

Sărbătorile Pascale – marea supraalimentare. Mesele sunt încărcate cu tot felul de bunătăți și delicatese. Nu știm dacă să începem cu friptura de miel, să ciocnim ouă sau să trecem direct la cozonac.

Însă extazul dispare ca prin magie, imediat ce ne urcăm pe cântar – de pe masa de Paști bunătățile au aterizat direct la noi pe talie, șolduri și coapse!
A sosit momentul să apelăm la măsurile de urgență! Vă gândiți la înfometare? Nu, nu asta e soluția! Există o metodă mai simplă și mai naturală pentru corectarea urgentă a surplusurilor, și asta fără restricții suplimentare și diete chinuitoare. Cum așa?

O metoda testată și renumită de câțiva ani ca fiind inamicul greutății în exces și al efectului yo-yo este seria Visislim. Gurmanzii o preferă datorită rezultatelor vizibile și acțiunii rapide, precum și datorită formulei naturale ce protejează organismul.

 Am topit și kilogramele, și celulita


"Cel mic începuse să meargă, iar eu arătam ca și cum tocmai urma să nasc. Am început să iau Visislim LINE. L-am combinat cu plimbări mai lungi și într-o lună am dat jos 5 kg. Am adăugat apoi și Visislim DREN pentru sporirea efectului. Le iau de 5 luni și sunt cu 12 kg mai slabă. Corpul meu efectiv s-a strâns, iar celulita din zonele problematice s-a netezit."
Violeta Stoica, 29 ani, București

 Am câștigat lupta și cu țigările, și cu kilogramele

„După ce m-am lăsat de fumat am pus pe mine peste 10 kg. Am aflat de pe Internet despre Visislim LIGHT. L-am combinat cu Visislim LINE și am simțit imediat efectul. În aproximativ 5 luni am dat jos 16 kg! Burta mea s-a strâns și nu-mi mai atârnă peste curea. Cu ajutorul lui Visislim am câștigat și lupta cu țigările, și cea cu kilogramele.“
Ionela, 26 ani, Ploiești
 
Slăbire rapidă și sănătoasă. Cum?

via GIPHY

Secretul se ascunde într-o tehnologie unică de fabricare a unor produse nutricosmetice de reducere a kilogramelor în plus, care au efect extrem de rapid și protejează organismul. Tehnologia se numește LICAPS™ și se folosește în Franța. Totul se ascunde în metoda specială de sigilare a extractelor proaspete, lichide, în capsule gelatinoase tari, fără prelucrare termică sau chimică. Acest lucru garantează faptul că ingredientele au calitățile biologice protejate cu strictețe, sunt pure, sigure și nu conțin OMG.

Este dovedit faptul că ingredientele lichide se absorb mult mai repede în organism și dau rezultate mult mai rapid. Foarte important este faptul că produsele nu irită tractul gastrointestinal, spre deosebire de acelea sub formă de tablete, de exemplu.

Astfel obții efectul dorit, și asta fără chinuri.

Grație acestei tehnologii se garantează cele mai importante lucruri pentru utilizatori – acțiune rapidă, eficiență ridicată și calitate fără compromis. Produsele nu pot fi copiate, ceea ce reprezintă o garanție pentru proveniența lor.

CELE MAI IMPORTANTE AVANTAJE ALE TEHNOLOGIEI SPECIALE


 
Fiecare produs distinct Visislim se adresează unei probleme concrete cu greutatea, iar în combinație cu celelalte își intensifică reciproc efectul final.

 
Vizualizați ofertele irezistibile din magazinul nostru online aici >>>

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close