Antena 3 CNN Actualitate Social Accident pe DN1, zona Cornu. Un bărbat a murit şi alte două persoane sunt rănite

Accident pe DN1, zona Cornu. Un bărbat a murit şi alte două persoane sunt rănite

Un grav accident rutier s-a produs vineri după-amiază în judeţul Prahova. O persoană a murit după ce 3 mașini s-au ciocnit. Alte două au ajuns la spital.

Accident pe DN1, zona Cornu. Un bărbat a murit şi alte două persoane sunt rănite
Sursa foto: Observatorph.ro
de Claudia Popovici    |    23 Apr 2021   •   18:28

Tragedia a avut loc vineri la ora 16:00, pe DN1 la km 94 +700 în localitatea Cornu, intersecție cu DJ 101 R. Au fost implicate 3 mașini cu 8 adulți și 2 copii.

Un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani a intrat în coliziune cu alt autoturism condus de o femeie în vârstă de 70 de ani.

În urma impactului a rezultat decesul unui bărbat în vârstă de 53 de ani şi rănirea a două pasagere în vârstă de 49 de ani şi 69 de ani care a fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Totodată, a fost acroşat un alt autoturism care circula regulamentar pe sensul Braşov către Bucureşti, fără a înregistra victime.

La acest moment se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier. Traficul a fost restricţionat pe sensul Braşov către Ploieşti, fiind dirijat de către polițiştii rutieri.

×
Subiecte în articol: Cornu accident DN1 Brașov mort
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close