Antena 3 CNN Actualitate Social Accident mortal în Capitală. Un șofer s-a izbit puternic în mașinile parcate

Accident mortal în Capitală. Un șofer s-a izbit puternic în mașinile parcate

Accident mortal în Capitală. Un șofer s-a izbit puternic în mașinile parcate
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
12 Ian 2018   •   08:21

Accident teribil pe o şosea din sectorul 2 al Capitalei. O persoană a murit pe loc, iar alta a ajuns cu răni grave la spital, după ce autoturismul în care se aflau a lovit o dubă parcată, iar apoi s-a oprit într-un gard.

Medicii n-au mai putut face nimic pentru pasagerul din dreapta. Şoferul vinovat ar fi pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive şi a carosabilului umed.

Şoferul circula cu viteză mare, când a pierdut controlul pe şoseaua Andronache, a derapat, a intrat pe contrasens, unde s-a izbit violent de o dubă parcată.

Şoferul care a provocat nenorocirea a scăpat cu viaţă, însă pasagerul din dreapta a murit pe loc.

„Din pacate, pentru aceasta victima nu s-a putut face nimic, fiind constatat decesul. A existat si a doua victima, soferul autoturismului, care era constient, cu fractura de membru superior”, a declarat Adrian Marin, ISU București- Ilfov.

Şoferul, în vârstă de aproximativ 27 de ani, a fost transportat la spitalul Floreasca, unde i se vor recolta şi probe biologice pentru a se stabili dacă s-a urcat băut la volan.

Accidentul s-ar fi produs din cauza vitezei excesive şi a carosabilului umed. Însă, o anchetă va stabili, cu exactitatea, cum s-a întâmplat totul.

×
Subiecte în articol: masini a murit sofer Capitală accident
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close