Antena 3 CNN Actualitate Social Alertă în Prahova. Un bărbat a dispărut în râul Ialomița. Familia și scafandrii îl caută disperați

Alertă în Prahova. Un bărbat a dispărut în râul Ialomița. Familia și scafandrii îl caută disperați

Alertă în Prahova. Un bărbat a dispărut în râul Ialomița. Familia și scafandrii îl caută disperați
Sursa foto: FOTO: ISU Oltenia
28 Mai 2019   •   10:33

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, dispărut de două zile, este căutat de pompieri în albia râului Ialomiţa. Papucii bărbatului au fost găsiţi pe malul apei, astfel că se bănuieşte că acesta s-ar fi înecat.

Bărbatul dispărut este din comuna Balta Doamnei, sat Bara. Acesta ar fi plecat de acasă luni dimineaţa, iar până seara nu s-a mai întors la domiciliu. Familia a cerut ajutorul autorităţilor, scrie adevarul.ro.

Căutările au început încă de luni după-amiaza, dar în zadar. Singurele indicii despre locul în care s-ar putea afla bărbatul au fost papucii găsiţi pe malul râului Ialomiţa. 

Mai multe echipe al ISU Prahova au plecat în căutarea acestuia cu ajutorul unei bărci pneumatice, folosindu-se totodată şi de o cameră cu termoviziune şi de un binoclu infraroşu. Căutările au fost oprite luni, la miezul nopţii, dar au fost reluate marţi dimineaţă. La Balta Doamnei au ajuns inclusiv scafandrii.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close