Antena 3 CNN Actualitate Social Alexandru Cumpănașu, mărturii zdrobitoare despre complicii lui Gheorghe Dincă: Cred că ei au luat-o pe Alexandra din casă. Nu cred povestea cu butoaiele

Alexandru Cumpănașu, mărturii zdrobitoare despre complicii lui Gheorghe Dincă: Cred că ei au luat-o pe Alexandra din casă. Nu cred povestea cu butoaiele

Alexandru Cumpănașu, mărturii zdrobitoare despre complicii lui Gheorghe Dincă: Cred că ei au luat-o pe Alexandra din casă. Nu cred povestea cu butoaiele
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
12 Aug 2019   •   18:16

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a făcut noi declarații cu privire la cazul crimelor din Caracal.

”Să ajute anchetatorii. Chiar dacă nu au cerut, sigur au nevoie de ajutor. Niște oameni care nu sunt constrânși de cineva, fără să încalce legea, sigur vor găsi mai mult decât anchetatorii.

O parte din informațiile date de presă au fost luate în seamă. Sunt 60 de pagini de informații clare, unde se poate verifica rapid și ușor. Am depus actul la Parchetul General. Eu cred că s-au apucat și de aceste date. Acum aceste date se află la DIICOT, acolo unde mâine voi avea prima interacțiune. Merg în calitate de reprezentant al familiei, pentru a afla informații, atât cât se poate spune. 

Am fost la procurorul general azi. A spus că orice îi voi preda o să spună procurorului de caz și m-a asigurat că va fi totul bine. 

Am depus informații că în acea rețea de trafic de carne vie fac parte și membrii ai familii lui Dincă. Fac o precizare, nu doar pentru exploatare sexuală ci și pentru exploatare în muncă.

Mă bazez pe logică. Nu vreau să inventez. Logica mea e foarte simplă. Mi-e foarte greu să cred: de ce un om care a fost internat la nebuni de opt ori, e un tip metodic. Eu refuz să cred că după ce a prins-o pe Alexandra, a făcut un foc mare în curte. Eu nu cred povestea asta cu butoiul, arsul. Cred că au pus oasele și bijuteriile după. Eu cred că complicii lui Dincă au luat-o pe Alexandra din casă”, a spus Cumpănașu.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close