Antena 3 CNN Actualitate Social Amendă uriașă pentru un timișorean pentru un motiv banal. Ce a făcut bărbatul

Amendă uriașă pentru un timișorean pentru un motiv banal. Ce a făcut bărbatul

Amendă uriașă pentru un timișorean pentru un motiv banal. Ce a făcut bărbatul
05 Iun 2019   •   13:44

Un bărbat de 47 de ani a fost amendat, miercuri, cu aproape 4.000 de lei de polițiștii locali din Timișoara, după ce s-a legitimat cu un act de identitate ilegal, pe care este menționat că e „născut viu”, și a parcat mașina într-un loc nepermis. 

Potrivit unui comunicat al Poliției Locale Timișoara, oamenii legii au amendat cu 3.885 de lei un bărbat în vârstă de 47 de ani, care a prezentat un act de identitate ilegal.

Bărbatul este din Timișoara și a fost surprins de șase ori în acest an de către polițiștii locali în timp ce staționa cu o mașină, cu numere de Hunedoara, în locuri interzise din zona centrală a orașului, precum Piața Libertății și strada Carol Telbisz, scrie cancan.ro.

„Acesta a încercat să scape de sancțiuni în momentul în care a fost depistat de polițiștii locali legitimându-se cu un , care prezintă fotografie, dar nu are datele de identificare reale. Cel în cauză a fost însă identificat și sancționat atât conform OUG 195/2002 pentru staționare în locuri interzise, cât și conform Legii 61/1991 pentru refuz de legitimare și pentru adresarea de cuvinte și expresii jignitoare, adunând sancțiuni în valoare de 3.885 lei„, se arată în comunicatul Poliției Locale Timișoara.

Reprezentanții instituției au mai informat că, din constatările lor, mai multe persoane se legitimează cu astfel de documente false.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close