Antena 3 CNN Actualitate Social Aspectele care dictează eficiență sporită în utilizarea hidroforului (P)

Aspectele care dictează eficiență sporită în utilizarea hidroforului (P)

Aspectele care dictează eficiență sporită în utilizarea hidroforului (P)
03 Mai 2018   •   17:03

Utilizarea unui hidrofor din inox a devenit o necesitate esențială, întrucât acesta este responsabil de alimentarea cu apă menajeră, dar reprezintă un ajutor de încredere și în grădinărit sau irigații. Este de asemenea utilizat pentru a elimina apa din subsoluri, precum și pentru a o pompa în cantități mai mari sau moderate din diverse surse. Din diversitatea de modele existente pe piață, apreciate pentru eficiența de care au dat dovadă sunt hidrofoarele din inox. Motivele pentru care acestea constituie o opțiune de preferat sunt diverse, însă toate vizează calitatea și beneficiile pe care le au în utilizare, respectiv randamentul pe care îl oferă.

Magazinul online Shop-Einstal.ro dorește ca toți cei ce aleg produsele ce vizează atât această categorie de produse, cât și celelalte articole, să aibă parte de experiențe plăcute în utilizare. Astfel, linia de hidrofoare de inox se deosebește prin rezistența tuturor materialelor din componența lor, prin faptul că nu favorizează oxidarea, dar mai ales pentru că apa nu intră în contact cu rugina, deci nu există riscul de contaminare.

Ce aspecte dictează eficiența optimă în utilizarea unui hidrofor din inox?

Pentru început este necesar să te asiguri de faptul că componentele hidroforului sunt reprezentate de piese ce îți garantează rezultate si o utilizare de durată. Nu este absolut necesar ca întregul dispozitiv să fie in inox, însă ideal este ca rezervorul să fie realizat din acest material.

Poate fi necesar un model convențional sau unul cu ejector. Acest aspect va depinde de o serie de aspecte – sursa de apă, adâncime (medie sau mare), suprafața etc. În alegerea unui hidrofor inox corespunzător, specialiștii Shop-Einstal recomandă stabilirea unor aspecte ce vor dicta eficiența dispozitivului – puterea, calitatea apei de pompat și presiunea de lucru sunt coordonatele cele mai importante de vizat.

În ceea ce privește modelele disponibile în magazinul lor online, dar aplicabil și în general, consumul este dictat de numărul de watti. Cu toate acestea, atunci când puterea este una însemnată și presiunile vor fi pe măsură. În condițiile în care apa pompată este din categoria celor murdare, neapărat trebuie ales un model de pompă cu filtru.

Indicate atunci când este necesară pomparea unor cantități crescute de apă sunt modelele care au atât pompa, cât și hidroforul realizate din inox. Spre exemplu, atunci când pompa este pentru o cantitate de 50l, motorul său pornește de mult mai puține ori decât în cazul unui model de 24l. Care este partea avantajoasă în tot acest calcul? Prima variantă va fi preferată pentru că nu favorizează uzarea prematură, deci va avea și o durată de viață mai extinsă.

În situația în care interesul este de a achiziționa o pompă pentru apa menajeră, respectiv una pentru irigații, sfatul celor de la shop-einstal.ro este de a te asigura că debitul pe care aceasta îl defulează reușește să acopere capacitatea de curgere, realizată prin robinete anexe. Neapărat trebuie să fie incluse în dotarea sistemului funcțiile de manometru și cea presostat. Niciodată nu trebuie să lipsească din componența dispozitivului supapa de siguranță.

Astfel, în funcție de necesități și de condițiile de utilizare, un hidrofor inox potrivit poate fi ales din cadrul site-ului menționat. Sunt preferate produsele promovate aici pentru raportul rentabil stabilit între preț și calitate.

×
Parteneri
Alertă meteo, emisă de ANM. Cod galben de ploi, vijelii şi grindină în România
x close