Antena 3 CNN Actualitate Social Avocatul criminalului de la Braşov, dezvăluiri șocante despre clientul său: „Încă de acum şase ani a început...”

Avocatul criminalului de la Braşov, dezvăluiri șocante despre clientul său: „Încă de acum şase ani a început...”

Avocatul criminalului de la Braşov, dezvăluiri șocante despre clientul său: „Încă de acum şase ani a început...”
28 Mar 2018   •   22:09

Florin Mircea Buliga, bărbatul din Braşov care şi-a ucis soţia şi cei doi copii, a fost arestat miercuri, 28 martie, pentru 30 de zile şi a anunţat că nu va contesta decizia.

Avocatul desemnat din oficiu să-l reprezinte pe perioada urmării penale spune că Buliga i-a povestit că era obsedat de cifra şase şi că, încă de acum şase ani, avea gânduri serioase de sinucidere. 

„A povestit că acum şase ani a început să se gândească la modul serios la sinucidere şi să primească informaţii despre Iluminati, Anticrist şi reîncarnare. A spus că numele său este marcat de cifra 6, deoarece toate cele trei cuvinte au câte şase litere. Era născut în data 6 aprilie, iar săptămâna viitoare urma să împlinească 44 de ani. A mai declarat că era convins că va muri la 38 de ani, iar anul acesta se împlinesc şase ani de la acea dată“, a declarat avocatul Daniel Diaconu pentru Adevărul.

 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close