Antena 3 CNN Actualitate Social Băncile pregătesc programul „Casa Mea”! Avans de 15%, valoare totală a imobilului de 100.000 de euro

Băncile pregătesc programul „Casa Mea”! Avans de 15%, valoare totală a imobilului de 100.000 de euro

Băncile pregătesc programul „Casa Mea”! Avans de 15%, valoare totală a imobilului de 100.000 de euro
Sursa foto: Foto: pixabay.com
10 Mai 2017   •   14:09

Băncile pregătesc programul Casa Mea. În acest caz, cumpărătorii vor putea achiziționa o locuință cu garanția statului, cu un avans de 15%, iar valoarea maximă va fi de 100 de mii de euro, potrivit capital.ro.

„PIB se face la magazine, s-a făcut la mici de 1 mai. Vestea proastă e ca acest PIB nu este sustenabil şi nu aduce creşterea salariilor. România nu-şi permite să nu mărească salariile. Problema, în cazul majorărilor anunţate în sectorul bugetar, va interveni când piaţa muncii va simţi un imbold de corelare.

Statul vine cu un program de măriri de salarii la stat, acolo unde sunt 1,3 milioane de salariaţi. Indiscutabil această mărire va ave aun efect asupra sectorului privat”, a declarat Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR.

Statisticile arată că România are nevoie de un milion de case, iar această cifră ar trebui să fie încurajatoare pentru dezvoltatori.

×
Subiecte în articol: program avans imobil
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close