x close

Bătrânul de 72 de ani din Orăștie a fost oprit pe stradă de câțiva specialiști care i-au spus că îl scapă de duhurile rele. Ce a urmat este incredibil. Mare atenție!

03 Iun 2019   •   15:24
Bătrânul de 72 de ani din Orăștie a fost oprit pe stradă de câțiva specialiști care i-au spus că îl scapă de duhurile rele. Ce a urmat este incredibil. Mare atenție! Foto: Pixabay.com

Bătrânul de 72 de ani, din Orăștie, a fost oprit pe stradă de câțiva specialiști, care i-au spus că îl scapă de duhurile rele. 

Aceștia i-au cerut verigheta ca să facă „tratamentul”, după care s-au făcut nevăzuți cu ea. 

Pensionarul a reclamat furtul la poliție. El le-a declarat poliţiştilor că, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiu, a fost acostat de patru doi bărbaţi şi două femei, care se deplasau cu un autoturism. Bărbatul aflat la volan a oprit maşina şi i-a propus vârstnicului să îşi dea jos verigheta din aur pentru ca acesta să o „cureţe de duhurile rele”, după care i-o va restitui.

Bătrânul a acceptat oferta şi a primit, în schimbul bijuteriei, un şerveţel învelit cu bandă adezivă, în care s-ar fi aflat verigheta sa, pe care i s-a recomandat să îl deschidă doar după trei zile. Odată ajuns la domiciliu, bărbatul, curios, a deschis ambalajul oferit la schimb şi a constat că în interiorul acestuia nu se afla verigheta sa, ci o piatră, scrie adevarul.ro.

 

 

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati