Antena 3 CNN Actualitate Social Bogdan Chirieac propune salariu de procuror și pensie specială pentru o jurnalistă Antena 3

Bogdan Chirieac propune salariu de procuror și pensie specială pentru o jurnalistă Antena 3

Bogdan Chirieac propune salariu de procuror și pensie specială pentru o jurnalistă Antena 3
02 Aug 2019   •   17:31

Bogdan Chirieac a criticat dur prestaţia anchetatorilor în cazul Caracal şi a afirmat că, dacă nu ar fi fost presa implicată, probabil ancheta în cazul Alexandrei Măceşanu s-ar fi desfăşurat la fel precum cea din cazul Luizei Melencu.

"Este a noua zi de batjocură pentru poporul român. Cred că asta este sintagma lăsată de Violeta Romanescu. Felicitări Georgianei Murgilă, eu nu am văzut din partea procuratorii o asemenea desfăşurare, cu dovezi, cu imagini de pe camerele de luat vederi. Vorbesc foarte serios, propun ca Georgianei Murgilă să i se dea salariul de procuror cât mai este jurnalist şi pensie specială după ce se lasă de meserie. Merită! Tot ce ni s-a servit până acum, dânsa nefiind procuror, cu pensie specială, etc, ne arată că se poate. Problema este că iată, este a noua zi când nu se ştie nimic despre soarta fetelor. Absolut nimic!", a declarat Bogdan Chirieac, potrivit Dc News. 


 

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close