Antena 3 CNN Actualitate Social Camelia Voiculescu, cea mai puternică femeie din mass-media la gala premiilor Capital

Camelia Voiculescu, cea mai puternică femeie din mass-media la gala premiilor Capital

Camelia Voiculescu, cea mai puternică femeie din mass-media la gala premiilor Capital
23 Mai 2019   •   10:58

Camelia Voiculescu a fost declarată cea mai puternică femeie din mass-media la gala premiilor revistei Capital, care a premiat in acest an femeile de succes din ţara noastră. Printre romancele premiate pentru cariere de excepţie în diferite domenii s-au numărat şi Simona Halep, Maia Morgenstern, Monica Pop şi colega mea Alessandra Stoicescu.

Dacă, până acum, revista Capital premia doar femeile care se aflau în top 300 al celor mai bogaţi oameni, anul acesta a organizat un eveniment in cadrul caruia au fost celebrate femeile de succes din cele mai diferite domenii. Camelia Voiculescu, acţionar şi preşedinte al Intact Media Group, a primit premiul pentru cea mai puternică femeie din mass-media.

Premiată a fost şi Anca Vlad, președintele unei reţele farmaceutice, prima femeie din topul celor mai bogaţi zece români, cu o avere de peste 360 de milioane de euro. Premiile au fost înmânate de ministrul justiţiei, Ana Birchall, care a premiat o si pe Elisabeta Moraru pentru performanţa de a fi directorul general al unuia dintre giganţii internetului. Maia Morgenstern a fost si ea apreciată pentru întreaga cariera si a primit distincţia de la ambasadorul Israelului, David Saranga. 

Simona Halep a fost premiată pentru cariera ei sportivă excepţională, judecătoarea Dana Gârbovan, pentru activitatea din justiţie, iar Corina Creţu, pentru cea din domeniul politic.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close