Antena 3 CNN Actualitate Social Carmen Dan, reacție dură după ce un paramedic a lovit un pacient intubat cu parizerul în cap

Carmen Dan, reacție dură după ce un paramedic a lovit un pacient intubat cu parizerul în cap

Carmen Dan, reacție dură după ce un paramedic a lovit un pacient intubat cu parizerul în cap
02 Iun 2019   •   13:07

Imagini șocante în România! Un pacient intubat aflat într-o ambulanță este batjocorit de un paramedic SMURD, care îl lovește cu un parizer în cap. Ministrul Carmen Dan a avut o reacție dură cu privire la acest incident.

„Am urmărit cu indignare imaginile apărute în spațiul public din care se observă cum un membru al unui echipaj de intervenție de urgență batjocorește un pacient care avea nevoie de ajutor.

Acțiunea unui singur om poate arunca stigmatul asupra unei întregi instituții și asupra a zeci, sute sau mii de oameni care își fac datoria în cel mai onorabil și profesionist mod cu putință!

Știu că Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a demarat verificări în acest caz și cer IGSU și DSU să ia măsuri urgente!

Acest personaj nu mai poate fi parte a echipei de elită numite SMURD. Acest personaj afectează grav o echipă valoroasă, tocmai pentru că valoarea sa, ca om, nu depășește prețul unui baton de parizer!”, scrie Carmen Dan, pe Facebook.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close