Antena 3 CNN Actualitate Social Ce avere are consiliera lui Iohannis, cea care a fost prădată de hoți

Ce avere are consiliera lui Iohannis, cea care a fost prădată de hoți

Ce avere are consiliera lui Iohannis, cea care a fost prădată de hoți
02 Dec 2018   •   16:08

Casa consilierului prezidenţial Delia Dinu, şefa departamentului de Protocol al Preşedinţiei, care se află în Domneşti, Ilfov, a fost spartă sâmbătă. Imobilul a fost călcat de hoţi în timp ce aceasta l-a însoţit pe preşedintele Klaus Iohannis la paradele de la Bucureşti şi Alba Iulia.

Citiți și Casa şefa departamentului de Protocol al Preşedinţiei a fost spartă

Delia Dinu este şefa Departamentului Protocol din Administraţia Prezidenţială. Ea a fost numită Consilier Prezidenţial la data de 1 iulie 2016.

Hoții au fost atrași de slariul mare pe care aceasta îl încasează de la Cotroceni, în 2017, aceasta a încasat 145.285 de lei, are o casă de 238 de mp în Domnești, una de 160 mp în Sibiu, două terenuri și două mașini de lux.

Delia Dinu a activat în cadrul Serviciului de Protecţie şi Pază în perioada 2000-2012. Între aprilie 2005 şi mai 2008 şi-a desfăşurat activitatea în calitate de consilier în cadrul Compartimentului Protocol al Administraţiei Prezidenţiale. În perioada mai 2008 - august 2012 a coordonat Compartimentul Protocol al Administraţiei Prezidenţiale. În august 2012 a fost numită Consilier de Stat la Compartimentul Protocol al Administraţiei Prezidenţiale. A participat la Conferinţa Globală a Şefilor de Protocol - Washington 2012 şi Conferinţa Globală a Şefilor de Protocol - Seul 2014.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close