Antena 3 CNN Actualitate Social Ce spune prietena Mădălinei, adolescenta din Bacău care a luat foc, despre momentul incidentului: „Am stat de vorbă, ea s-a dus în casă și am auzit o bubuitură”

Ce spune prietena Mădălinei, adolescenta din Bacău care a luat foc, despre momentul incidentului: „Am stat de vorbă, ea s-a dus în casă și am auzit o bubuitură”

Ce spune prietena Mădălinei, adolescenta din Bacău care a luat foc, despre momentul incidentului: „Am stat de vorbă, ea s-a dus în casă și am auzit o bubuitură”
23 Noi 2018   •   08:54

O fată de 16 ani se luptă să trăiască după ce a suferit arsuri pe 90% din corp!

Adolescenta ar fi turnat benzină peste focul din sobă, iar explozia şi incendiul care au urmat aproape au omorât-o. Dusă cu ambulanţa la spitalul judeţean, fata a fost transferată imediat în Capitală, din cauza stării grave.

Citiți și Caz înfiorător! O adolescentă din județul Bacău se luptă să trăiască, după ce a luat foc. Tânăra a fost transportată în București

Medicii de la Spitalul Grigore Alexandrescu fac tot posibilul să o salveze. Şi tatăl ei se roagă să trăiască şi speră să fie transferată la o clinică din străinătate.

„Ne-am dus amândouă în cameră, am stat, am vorbit, focul era făcut, am ieşit afară, am venit aici şi am vrut să ieşim în drum. Şi ea a zis că se duce să aducă o găleată din casă şi am zis că o aştept acolo. Ea s-a dus în casă, nu ştiu ce a făcut, ce a vrut să facă şi deodată am auzit o bubuitură şi am văzut flacără”, a povestit tânăra.

Citiți și Ce i-a spus adolescenta din Bacău care a luat foc mamei sale înainte de a fi luată cu ambulanța. Femeia era la un pas să se prăbușească

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close