Antena 3 CNN Actualitate Social Cine sunt soțiile milionarilor români

Cine sunt soțiile milionarilor români

Cine sunt soțiile milionarilor români
21 Apr 2018   •   21:48

Pe lângă averile uriașe pe care au reușit să le strângă se pot lăuda că au și cele mai frumoase soții. Sunt distinse, multe dintre ele foarte discrete.

Ion Țiriac. În spatele fostului jucător de tenis au stat mai multe femei. În tinerețe nu avea banii de acum, dar femeile au roit în jurul său. Trei au contat foarte mult. Erika Braedt, o fostă handbalistă a echipei Știința București, cu care Țiriac s-a și căsătorit în 1963, la 24 de ani, americanca Mikette von Issenberg, de care s-a îndrăgostit în 1974, și jurnalista Sophie Ayad, pe care a cunoscut-o în 1994, la München, pe când românul era rezident în Germania. Dacă pe prima a luat-o de nevastă, ei bine ultimele două au reușit să îi dăruiască moștenitori.

Ion Niculae a fost și el declarat cel mai bogat român la un moment dat. Și tot atunci avea loc și un răsunător proces de divorț. 30 de ani au fost căsătoriți Domnița și Ioan Niculae, însă cea care a cerut divorțul a fost soția. Ea a încercat să demonstreze în instanță că acesta a fost ascunsă pe numele amantei.

Gigi Becali și-a protejat familia. De peste 30 de ani, el o are alături pe Luminita. Ea avea 14 ani și el 26. Luminița a preferat discreția și să-și crească în liniște cele trei fete.

×
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close