Antena 3 CNN Actualitate Social Compania TAROM a anulat cursa Londra-București

Compania TAROM a anulat cursa Londra-București

Compania TAROM a anulat cursa Londra-București
13 Iun 2019   •   12:37

 Compania TAROM anulează joi cursa ROT 392 Londra -Bucureşti, cu decolare la ora locală 16:50 de pe Aeroportul Heathrow, din cauza unor evenimente de natură tehnică apărute la aeronavă, informează operatorul naţional aerian într-un comunicat postat pe site-ul companiei.

"Din cauza unor evenimente de natură tehnică apărute inopinant la aeronavă, cursa ROT 392 Londra -Bucureşti, de astăzi, 13 mai 2019, cu decolare la ora locală 16:50 de pe Aeroportul Heathrow, se anulează. Pasagerilor cursei anulate li se acordă asistenţă la sol conform Regulamentului EC 261/2004 şi urmează a fi rerutaţi sau cazaţi la hotel", se spune în comunicat. 

Operatorul aerian precizează că depune toate eforturile şi ia toate măsurile necesare pentru a minimaliza impactul pe care această situaţie l-ar putea avea în planul de călătorie al pasagerilor afectaţi. 


TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010. Compania operează peste 50 de destinaţii proprii şi destinaţii deservite de partenerii code share. 

Compania deţine una dintre cele mai tinere flote din Europa, alcătuită din 23 de aeronave, şi este membru al Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close