Antena 3 CNN Actualitate Social Coș de gunoi, la preț de frigider într-un oraș prahovean

Coș de gunoi, la preț de frigider într-un oraș prahovean

Coș de gunoi, la preț de frigider într-un oraș prahovean
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
28 Mar 2018   •   19:05

Edilii oraşului prahovean Urlaţi sunt acuzaţi că au cheltuit în mod iresponsabil banii din bugetul local atunci când a decis să cumpere 70 de coşuri de gunoi stradale la preţul de 1.100 de lei pe bucată.

Ca să demonstreze că pubela merită toţi banii, „vicele“ a dat foc unor ziare pe care le-a aruncat în coşul de gunoi despre care se spune că este rezistent la incendii. Decizia de a achiziţiona cele 70 de coşuri de gunoi aparţine conducerii Primăriei Urlaţi, care spune că a intenţionat ca, odată cu venirea primăverii, să schimbe puţin faţa oraşului. Curăţenia de primăvară a început cu înlocuirea vechilor pubele stradale, cumpărate cu 1.100 de lei bucata, multe dintre ele vandalizate de golanii localităţii sau distruse de intemperii.

Valoarea investiţiei în cele 70 de coşuri de gunoi este de aproximativ 80.000 de lei, a adăugat viceprimarul. De cealaltă parte, unul dintre consilierii locali ai oraşului susţine că primarul nu a cheltuit banii cu chibzuinţă, atâta vreme cât aceeaşi societate de la care au fost achiziţionate pubelele avea la vânzare şi alte coşuri de gunoi cu aceleaşi calităţi dar cu un preţ de zece ori mai mic, Adevărul.

 

×
Subiecte în articol: scandal
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close