Antena 3 CNN Actualitate Social Cum și-a salvat o britanică iubitul, atacat de o ursoaică în România

Cum și-a salvat o britanică iubitul, atacat de o ursoaică în România

Cum și-a salvat o britanică iubitul, atacat de o ursoaică în România
Sursa foto: Foto: Facebook/Lara Brooth
09 Iun 2019   •   22:57

Un bărbat german a fost atacat de o ursoaică cu pui în timp ce se afla în Munţii Carpaţi din ţara noastră. Tânărul în vârstă de 26 de ani a fost salvat de la moarte de prietena lui, Lara, în vârstă de 23 de ani, de origine britanică.

În momentul atacului, tânăra i-a spus bărbatului să lovească ursoaica în dreptul ochilor. După ce bărbatul a lovit-o în ochi, animalul s-a îndepărtat.

Lara şi Andi trăiesc în Berlin şi sunt doctoranzi. Cei doi sunt pasionaţi de alpinism şi au decis să efectueze o călătorie de cinci zile în România. Aceştia au parcat maşina în faţă unei mănăstiri vechi unde au întâlnit un preot care le-a spus să nu se urce în munţi deoarece este periculos. Cei doi au ales să ignore avertismentul preotului şi s-au căţărat pe munte.

În a treia zi, în timp ce se aflau pe munte, cuplul a dat peste o ursoaică care avea doi pui. Ursoaica s-a simţit ameninţată şi l-a atacat pe bărbatul de 26 de ani, muşcându-l de piciorul drept. Prietena bărbatului, Lara, care se afla la câţiva metri în spatele lui, i-a spus acestuia să lovească animalul în ochi. Bărbatul a făcut întocmai, ursul s-a speriat şi a plecat. Numai că, în urma atacului, tânărul a fost grav rănit şi a pierdut mult sânge, scrie adevarul.

 

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close