Antena 3 CNN Actualitate Social Date înspăimântătoare despre vremea extremă. Ploaia din Pantelimon, o dată la 100 de ani

Date înspăimântătoare despre vremea extremă. Ploaia din Pantelimon, o dată la 100 de ani

Date înspăimântătoare despre vremea extremă. Ploaia din Pantelimon, o dată la 100 de ani
24 Mai 2019   •   18:56

Date înspăimântătoare despre vremea rea. La stația pluvială Pantelimon s-au înregistrat cantități record de apă întâlnite o dată la 100 de ani.

Apa a intrat în peste 100 de locuințe și a distrus trei dintre acestea. Alte localități unde oamenii au avut mari bătăi de cap cu apa au fost: 1 Decembrie, unde s-au inundat 20 de case, Jilava - la fel, Voluntari - 50 de locuințe inundate, Moara Vlasiei - 10 case, Ștefănești - 70 de locuințe inundate.

Prefectul județului Ilfov,  a dispus instituirea serviciului de permanență, cu personal corespunzator, în toate localitățile județului și convocarea comitetelor locale pentru situații de urgență. 

Autoritățile au constituit echipe de intervenție dotate cu toate utilajele disponibile și care au plecat în zonele inundate.

Până în prezent, nu au au fost găsite persoane rănite sau moarte. Prefectul a cerut primarilor să ia toate măsurile privind supravegherea continuă și intervenția în locurile unde s-au produs sau există potențial de producere a inundațiilor.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close