Antena 3 Actualitate Social Florin Cîțu cere tuturor șefilor de instituții centrale să facă toate investițiile doar din fonduri UE

Florin Cîțu cere tuturor șefilor de instituții centrale să facă toate investițiile doar din fonduri UE

25 Mar 2020   •   09:56
Florin Cîțu cere tuturor șefilor de instituții centrale să facă toate investițiile doar din fonduri UE

Florin Cîțu le-a cerut șefilor instituțiilor publice centrale să renunțe în acest an la cheltuielile care nu sunt importante și nu sunt determinate de starea de urgență instituită.

”Recomandăm interzicerea achiziției de autoturisme, mobilier, aparatură birotică, precum și alte dotări independente, efectuarea de cheltuieli pentru exproprieri, pregătire profesională, deplasări etc”, se arată în nota trimisă de Cîțu la toate autoritățile administrației centrale, scrie g4media.ro.

Ministrul Finanțelor mai recomandă ca în acest an investițiile să se facă doar din fonduri europene. Acest lucru înseamnă că șefii instituțiilor sunt obligați să acceseze fonduri UE în locul fondurilor de la buget, preferate de mulți pentru că sunt obținute mai simplu și cer un grad mult mai mic de transparență.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
UE
Parteneri
x close