Antena 3 Actualitate Social Gabriela Firea în tramvaiul 21. Primarul Capitalei, surprins din nou în mijlocul de transport - FOTO

Gabriela Firea în tramvaiul 21. Primarul Capitalei, surprins din nou în mijlocul de transport - FOTO

25 Sep 2019   •   13:58
Gabriela Firea în tramvaiul 21. Primarul Capitalei, surprins din nou în mijlocul de transport - FOTO
Sursa foto: sursă foto: Facebook Gabriela Firea

Edilul Capitalei, Gabriela Firea, a fost surprinsă din nou circulând cu transportul în comun. De data aceasta, primarul Capitalei a călătorit cu tramvaiul 21, după ce, în urmă cu nici aproximativ o lună, Gabriela Firea a călătorit cu tramvaiul 41, imediat după ce a fost reluată circulația.

„Pozele sunt de dată recentă… am vrut să verific fără niciun fel de avertizare prealabilă care sunt condițiile în care circulă călătorii cu tramvaiul pe linia 21, dacă este sau nu curățenie, cât durează călătoria.

Am constatat și personal că, după instalarea gardurilor care delimitează șina de restul carosabilului, tramvaiul circulă fără să mai fie împiedicat de blocajele din trafic. Ne dorim cât mai rapid tramvaie noi în București. Suntem în licitație. Nu s-au mai cumpărat tramvaie în Capitală din 1974, adică de 45 de ani!!!”, a spus Gabriela Firea pentru Cancan.

FOTO:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close