Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, despre pacienţii de la Foişor: "Au trecut 15 ore şi nicio demisie! Dictatură!"

Gabriela Firea, despre pacienţii de la Foişor: "Au trecut 15 ore şi nicio demisie! Dictatură!"

Senatoare PSD Gabriela Firea s-a declarat revoltată de situaţia pacienţilor de la Spitalul de Ortopedie Foişor din Bucureşti care, vineri seara, au fost evacuaţi de urgenţă în stradă, fără preaviz, pentru a fi preluaţi de rude şi duşi acasă.

Gabriela Firea, despre pacienţii de la Foişor: "Au trecut 15 ore şi nicio demisie! Dictatură!"
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    10 Apr 2021   •   10:18

Sute de români s-au declarat șocați, revoltaţi şi tulburaţi de imaginile cu pacienţii de la Spitalul de Ortopedie Foişor din Bucureşti, care a devenit spital suport COVID-19. Unii dintre ei, recent operați, au fost preluați de familii în dube sau maşini personale şi duşi acasă sau la alte spitale.

Aparținătorii pacienților evacuați de urgență, vineri seara, sunt la rândul lor revoltați pentru că, nu au fost anunţaţi din timp de acest ordin şi nu li s-a comunicat cum se vor îngriji de cei dragi care abia au ieșit de la terapie intensivă.

La fel simte şi senatoarea PSD, Gabriela Firea care condamnă umilințele şi discriminarea la care au fost supuși pacienții şi familiile acestora.

„În ce ţară din lume sunt scoşi bolnavii operaţi din spital cu perfuzii, noaptea, în frig, în pijamale trimiși cu mașina familiei acasă sau plimbaţi la alte spitale. Au trecut 15 ore şi nicio demisie. Dictatură", a scris deputatul PSD Gabriela Firea pe Facebook.

Firea, despre evacuarea Spitalului Foișor: "Dezastrul provocat de ministrul Voiculescu trebuie oprit urgent!”

„Criminal! Inuman! În miez de noapte, pacienții operați la Spitalul de ortopedie „Foișor” sunt scoși în stradă! Iar cei programați la operație, trimiși acasă!! Dezastrul provocat de ministrul Voiculescu trebuie oprit urgent! Imaginile par dintr-o țară din lumea a 3-a, dintr-un stat bananier, însă din păcate sunt din Capitala României! Voiculescu, demisia! Urgent”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea PSD
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close