Antena 3 CNN Actualitate Social Gabriela Firea trimite Corpul de Control la Apa Nova, după scandalul apei de băut din Bucureşti

Gabriela Firea trimite Corpul de Control la Apa Nova, după scandalul apei de băut din Bucureşti

Gabriela Firea trimite Corpul de Control la Apa Nova, după scandalul apei de băut din Bucureşti
31 Ian 2019   •   12:43

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, că a dat o dispoziţie ca reprezentanţii Corpului de Control al primarului general să verifice situaţia de la Apa Nova.

„Am luat toate măsurile care sunt printre atribuţiile Primarului general, am dat o dispoziţie ca reprezentanţii Corpului de Control al primarului general să înceapă o verificare a celor întâmplate. Am solicitat Apa Nova informaţii suplimentare. Fac apel la toate autorităţile statului să aflu mai multe informaţii despre poluator, cum s-a deversat acea cantitate de amoniu, cum s-a ajuns ca Apa Nova să fie nevoită să cureţe apa cu clor, de ce nu am fost informaţi? Instituţiile să meargă şi la cauză”, a declarat primarul Gabriela Firea.

Citește și: Apa Nova: Apa din Capitală este potabilă

La rândul său, directorul adjunct al Apa Nova, Mihai Savin, a spus, tot în şedinţa CGMB, că apa de la robinet este potabilă.

Referitor la recomandarea Ministerului Sănătăţii, potrivit căreia trebuie evitată folosirea apei publice, reprezentantul Apa Nova a spus că nu cunosc informaţiile pe care instituţia se bazează. 

 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Corpul de Control
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close