Antena 3 CNN Actualitate Social Klaus Iohannis îl decorează post-mortem pe polițistul ucis pe peronul unei gări din Suceava

Klaus Iohannis îl decorează post-mortem pe polițistul ucis pe peronul unei gări din Suceava

Klaus Iohannis îl decorează post-mortem pe polițistul ucis pe peronul unei gări din Suceava
22 Iul 2017   •   15:05

Președintele Klaus Iohannis îl decorează post-mortem pe polițistul ucis vineri pe peronul unei gări din județul Suceava. Decizia are loc la propunerea ministrului de Interne, Carmen Dan.

Un poliţist din Suceava a fost ucis chiar pe peronul unei gări prin zeci de lovituri de cuțit. Ucigasul este un individ de 23 de ani, recidivist, care pare să fi comis crima din răzbunare. Medicii au incercat minute în șir să-i salveze viata polițistului, însă rănile erau mult prea grave.

Comunicatul Administrației Prezidențiale:

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat sâmbătă, 22 iulie a.c., decretul de decorare post-mortem a subinspectorului de poliţie Vezeteu Dumitru Constantin-Sorin.

Astfel, în semn de înaltă apreciere pentru devotamentul şi profesionalismul de care a dat dovadă în slujba legii, îndeplinindu-şi datoria cu preţul sacrificiului suprem, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit post-mortem Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Cavaler subinspectorului de poliţie Vezeteu Dumitru Constantin-Sorin.

Decorarea a fost făcută la propunerea Ministrului Afacerilor Interne, doamna Carmen Daniela Dan.

 

 

×
Subiecte în articol: Suceava Klaus Iohannis
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close