Antena 3 CNN Actualitate Social Magistrat amenințat și urmărit pe stradă: „Avea căciula îndesată pe cap, geaca ridicată. Eu mă opream, el se oprea”

Magistrat amenințat și urmărit pe stradă: „Avea căciula îndesată pe cap, geaca ridicată. Eu mă opream, el se oprea”

Magistrat amenințat și urmărit pe stradă: „Avea căciula îndesată pe cap, geaca ridicată. Eu mă opream, el se oprea”
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
24 Noi 2018   •   21:55

Magistratul Mădălina Afrăsinie a povestit, sâmbătă, cum a fost hăituită pe stradă. Aceasta spune că a fost amenințată și urmărite în timp ce mergea pe stradă.

„A fost un moment neplăcut, pe care sper să nu îl mai trăiesc. Am venit de la muncă destul de târziu, întuneric, am intrat într-un magazin în care merg de regulă și de la jumătatea parcării acelui magazi am observat un tip. Ce mi-a atras atenția la el a fost faptul că avea căciula îndesată pe cap, geaca ridicată, astfel încât să nu îi pot desluși chipul. M-am gândit că poate sunt eu prea obosită și am plecat spre casă. Mi-am dat seama că este în urma mea, eu mă opream, el se oprea. La un moment dat, m-am aplecat și m-am făcut că îmi leg șiretul, a trecut pe lângă mine atingângu-mi geaca.

Apoi a mimat că își aprinde o țigară, în momentul în care mi-am dat seama că se ține după mine, mi-am sunat soțul și l-am rugat să mă preia. Norocul meu a fost că a venit un tramvai, au trecut trei călători și în momentul ăla m-am întors și l-am întrebat „Mă urmăriți? Sun la 112 sau îți vezi de treabă?” a spus „Nu vă urmăresc” și apoi a trecut pe lângă mine. A mers în urma mea, ori de câte ori eu m-am oprit, el s-a oprit. Da, mi-a fost teamă”, a spus Mădălina Afrăsinie, la Antena 3. 

 

 

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close