Antena 3 CNN Actualitate Social Marcel Ciolacu: "Guvernul finanțează cu 4 miliarde de euro companiile din România"

Marcel Ciolacu: "Guvernul finanțează cu 4 miliarde de euro companiile din România"

Vin bani în sprijinul companiilor româneşti. Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat o finanţare suplimentară de 4 miliarde euro, de la guvern.

Marcel Ciolacu: "Guvernul finanțează cu 4 miliarde de euro companiile din România"
Sursa foto: Antena 3
18 Mai 2022   •   09:41

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat miercuri că Guvernul finanțează cu 4 miliarde de euro companiile din România. El a subliniat că măsurile luate de Executiv sunt pentru a elimina efectele multiplelor crize pe care le traversăm.

„Știu că mai sunt foarte multe lucruri de făcut. Am schimbat modul de abordare a pandemiei și s-a văzut că am acționat corect, reușind să reducem numărul de infectări, fără a bloca economia. Apoi am insistat pe anumite măsuri țintite menite să sprijine atât populația, cât și activitatea dvs. Am adoptat noi programe pentru susținerea companiilor românești (...)

Sunt programe prin care Guvernul finanțează cu aproape 4 miliarde de euro companiile românești prin grand-uri, credite sau garanții de stat. (...)

Luna trecută, Guvernul a adoptat planul de măsuri propus  de către coaliție „Sprijin pentru România”, în valoare de peste 2 miliarde de euro, bani prin care încercăm să eliminăm efectele crizelor multiple pe care le traversăm”, a declarat Ciolacu, într-o conferință de presă.

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close