Antena 3 CNN Actualitate Social Marcel Ciolacu, despre pacienţii evacuaţi de la Spitalul Foişor Bucureşti: "Este criminal ceea ce faceţi! Ar trebui să infundaţi puşcăriile!"

Marcel Ciolacu, despre pacienţii evacuaţi de la Spitalul Foişor Bucureşti: "Este criminal ceea ce faceţi! Ar trebui să infundaţi puşcăriile!"

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a lasnat vineri seara un atac dur la adresa celor care au dispus evacuarea de urgenţă a pacienţilor, unii dintre ei recent operaţi şi ieşiţi din terapie intensivă, din Spitalul de Ortopedie Foişor Bucureşti.

Marcel Ciolacu, despre pacienţii evacuaţi de la Spitalul Foişor Bucureşti: "Este criminal ceea ce faceţi! Ar trebui să infundaţi puşcăriile!"
de Claudia Popovici    |    09 Apr 2021   •   22:59

Pacienții de la Spitalul de Ortopedie Foişor din București, unul dintre cele mai mari din țară, au fost evacuați în regim de urgenţă, pentru că unitatea a fost transformată pentru pacienţii COVID. 

Aparținătorii pacienților care au fost internați aici așteaptă răspuns pentru că nu ştiu cum îi vor îngriji acasă pe cei care sunt ieșiți din terapie intensivă.Vorbim de oameni care au venit din zone îndepărtate ale țării, pentru a-şi lua rudele bolnave acasă.

Marcel Ciolacu: "Este criminal ceea ce faceţi! Ar trebui să infundaţi puşcăriile!"

Este criminal ceea ce faceți! Și ar trebui să înfundați pușcăriile, nu să ieșiți la televizor să explicați inexplicabilul!

Ați mințit atât de mult pentru a vă ascunde prostia, hoțiile și nepăsarea până ați ajuns să scoateți oamenii, noaptea, din spitale! Pentru că luni de zile nu ați făcut nimic! Doar v-ați încurcat în propriile minciuni!

Iohannis, dă-ți afară incompetenții! Numește pe cineva capabil să salveze viețile românilor, nu să îngroape cât mai mulți români", a spus Marcel Ciolacu pe Facebook.

Spitalul de Ortopedie Foişor din Bucureşti, evacuat! Zeci de pacienţi operaţi au fost scoși în stradă fără preaviz

Oamenii sunt disperați pentru că nimeni nu le-a comunicat ce se va întâmpla cu pacienții care au fost operați chiar în aceste zile. Aparţinătorii nu ştiu cum să-şi trateze rudele acasă, una este să fi îngrijit la spital de cadrele medicale și alta este să fie dus acasă să i se dea doar pastile pentru a calma durerea.

"Astăzi în jurul orei 18:00 ne-au anunțat. M-a sunat mama că trebuie să venim să o luăm de la spital că se evacuează spitalul, că se va face din seara asta spital COVID-19.", a vorbit ruda unui pacient.

"Astăzi a fost scoasă de la Terapie Intensivă și acum trebuie să o luăm acasă"

Fiica unei paciente a povestit la Antena 3 momentele de groază prin care trec: "Mama a suferit o operație la genunchi, o intervenție chirurgicală care necesită recuperare. I s-a spus că trebuie să țină legătura cu medicul. Şi mă întreb, medicul unde o să o vadă în continuare că este proaspăt operată? Astăzi a fost scoasă de la Terapie Intensivă, a fost trecută astăzi pe salon și acum trebuie să o luăm acasă"

"Nu credeam că o să trăiesc așa ceva"

"Ne rugăm la Dumnezeu să fie bine și să nu sufere complicații. Sunt revoltată pentru că nu mi se pare normal să te anunțe de pe oră pe alta, că trebuie să vii să o iei acasă. Nu știu sunt încă sub șoc. Nu credeam că o să trăiesc așa ceva", a spus fiica unei paciente pentru Antena 3

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close