Antena 3 CNN Actualitate Social Marile vedete ale României au slăbit miraculos. Ce diete au urmat

Marile vedete ale României au slăbit miraculos. Ce diete au urmat

Marile vedete ale României au slăbit miraculos. Ce diete au urmat
10 Apr 2018   •   16:32

Dietele care fac miracole sunt la modă în România. Iar vedetele dau tonul la cele mai noi şi, spun ele, eficiente metode de a slăbi în cel mai scurt timp posibil. Ozana Barabancea a dat jos zeci de kilograme, după un regim bogat în proteine, iar acum cântăreaţa are un regim de viață sănătos, care include mese regulate şi mult exerciţiu fizic.

Cântăreaţa a vrut să slăbească, pentru ca la 48 de ani să aibe silueta pe care o avea în liceu. Ozana spune că reţeta slăbitului sănătos se bazează pe proteine şi mult sport. Cântăreaţa recunoaşte însă că s-a operat şi şi-a micşorat stomacul, pentru ca rezultatele dietei să fie permanente.

Şi Monica Anghel a slăbit spectaculos în numai câteva luni de zile. Fără nicio intervenţie chirurgicală, dar cu voinţă şi cu ajutorul unui nutriţionist şi al unui psiholog. Monica a dezvăluit însă unul din secrete: mănâncă des şi puţin şi a renunţat total la pâine.

Luminiţa Anghel se lauda ca a dat si ea jos 40 de kilograme. Cântăreaţa spune a slăbit pe baza unei diete în care a mâncat salate, ouă fierte, dar și puțină pâine prăjită.

×
Subiecte în articol: vedete diete slabire kilograme in plus
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close