Antena 3 CNN Actualitate Social "Vrem să o avem din nou lângă noi. E totul gol": Mărturia dramatică a mamei Melisei, în ziua în care fata ar fi trebuit să împlinească 16 ani

"Vrem să o avem din nou lângă noi. E totul gol": Mărturia dramatică a mamei Melisei, în ziua în care fata ar fi trebuit să împlinească 16 ani

Melis, fata care a fost ucisă cu sânge rece în Grădina Botanică din Craiova, ar fi trebuit să împlinească astăzi 16 ani. Mama ei a transmis un mesaj dramatic.

"Vrem să o avem din nou lângă noi. E totul gol": Mărturia dramatică a mamei Melisei, în ziua în care fata ar fi trebuit să împlinească 16 ani
Sursa foto: Facebook/ Alexandru Firu
de Ioana Mircea    |    08 Aug 2023   •   23:46

La aproape şase săptămâni de la moartea Melisei care a murit ucisă cu sânge rece la Grădina Botanică din Craiova, fata ar fi trebuit să împlinească astăzi 16 ani. Mama ei, devastată de durere, a transmis un mesaj dramatic. Aceasta a povestit care erau planurile fiicei sale.

"Voia să mergem în America şi are chiar pentru 2024 făcut acest plan. Planul financiar, cum vom strânge banii ca să putem să mergem. Tati câţi bani va strânge, mami câţi bani pe lună, ea, sora şi vindem o maşină, făcea tot felul de calcule. Are exact cu tot cu bagaj, cu ce îşi va lua în bagaj, ce trusă de cosmetice, mâncare”, a declarat Ana Maria Lungu, mama lui Melis.

Citește și: Alarmă în familia fetei ucise în Grădina Botanică din Craiova: Mama Melisei a dispărut de acasă

Totodată aceasta a susținut că își dorește ca totul să revină la normal și ca Melis să fie în viață, să se bucure de ea.

„Nu înţelegem deloc ce s-a întâmplat şi ce a fost de fapt atunci. Noi vrem cu tot dinadinsul să o avem din nou lângă noi, viaţa să continue cum a fost până în acea zi, să o simţim, să o pup, cum făceam de obicei. E gol, e totul gol, spaţiul ei în pat este gol. E o durere extraodinară, te doare fiecare parte din corp, fiecare celulă, o durere imensă!”, adaugă mama Melisei, potrivit observatornews.ro.

×
Subiecte în articol: Melis Craiova
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close