x close

MESAJE DE ANUL NOU 2018. Cele mai frumoase mesaje, sms-uri și urări de trimis părinților

31 Dec 2017   •   14:30
MESAJE DE ANUL NOU 2018. Cele mai frumoase mesaje, sms-uri și urări de trimis părinților Foto: Pixabay.com

MESAJE DE ANUL NOU 2018. Este final de an, cu alte cuvinte cel mai bun moment în care le poți aminti celor iubiți cât de mult te bucuri de prezența lor în viața ta. Nu-i uita nici în noaptea dintre ani și trimite-le cel mai frumos MESAJ DE ANUL NOU 2018.

MESAJE DE ANUL NOU 2018. Căţeluş cu părul creţ / Să ai jeep-ul în coteţ / Să ai vilă cu piscină / Pe Madonna ca vecină / O lopată pentru bani / La anul şi la mulţi ani!

MESAJE DE ANUL NOU 2018. Mai ştii când ne scriam pe hârtie? Au trecut câţiva ani de atunci, mai vine unul peste noi, în care îmi doresc, la fel, să-ţi fie bine. Să-l treci vesel şi să te uiţi înapoi împăcat.

MESAJE DE ANUL NOU 2018. La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.

MESAJE DE ANUL NOU 2018. Sper ca tot ceea ce și-ai propus pentru acest an nou să se împlinească, iar drumul de la vis la dorința împlinită să fie ușor și fericit!

MESAJE DE ANUL NOU 2018. Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!

MESAJE DE ANUL NOU 2018. Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!

MESAJE DE ANUL NOU 2018. Fie ca anul care vine să însemne pentru tine o nouă treaptă pe care o urci. Îţi doresc o viaţă împlinită şi fericită! La mulţi ani!

MESAJE DE ANUL NOU 2018. E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri.

MESAJE DE ANUL NOU 2018. Spune anului ce vine să-ţi aducă numai bine. Şi mai spune-i să îţi dea tot ce vrea inima ta: fericire, sănătate şi La Mulţi ani!

MESAJE DE ANUL NOU 2018. Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati