Antena 3 CNN Actualitate Social MESAJE DE ANUL NOU 2018. Cele mai inspirate mesaje de ANUL NOU de trimis prietenilor

MESAJE DE ANUL NOU 2018. Cele mai inspirate mesaje de ANUL NOU de trimis prietenilor

MESAJE DE ANUL NOU 2018. Cele mai inspirate mesaje de ANUL NOU de trimis prietenilor
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
31 Dec 2017   •   15:00

MESAJE DE ANUL NOU. La această cumpănă dintre ani, lasă să treacă prin fereastra sufletului tău magia sărbătorilor, Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărţit cu restul. La Multi Ani şi Un An Nou Fericit!

MESAJE DE ANUL NOU. „Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma”

MESAJE DE ANUL NOU. „Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!”

MESAJE DE ANUL NOU. Gândeşte-te la trecerea dintre ani ca la o poartă. Poţi să treci prin această poartă în Noul An şi să iei cu tine numai lucrurile bune şi apoi să închizi poarta în urma ta, astfel încât grijile şi supărările să nu te poată urma. La mulţi ani!

MESAJE DE ANUL NOU. Bucuria vine din lucruri mărunte… Liniştea vine din suflet… Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre…! An nou fericit!

MESAJE DE ANUL NOU. Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Mulţi ANI, 2018!

MESAJE DE ANUL NOU. „Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări.”

MESAJE DE ANUL NOU. Lasă-te cuprinsă de fericire şi bucurie şi rămâi aşa pentru tot restul vieţii! Fii raza mea de soare şi luminează-mi această trecere, vino cu mine în lumea dragostei fără sfârşit! La mulţi ani!

MESAJE DE ANUL NOU. Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneste la drum cu încredere! La mulţi ani! O viaţă împlinită şi fericită!

MESAJE DE ANUL NOU. Te-ai gândit unde petreci Revelionul? Să nu uiţi să iei cu tine: voia bună, lumina în gând şi veselia de altădată!

MESAJE DE ANUL NOU. „Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!”

MESAJE DE ANUL NOU. Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

MESAJE DE ANUL NOU. Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani!

MESAJE DE ANUL NOU. În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un 2018 minunat!

MESAJE DE ANUL NOU. „Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!”

MESAJE DE ANUL NOU. „E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri”

 

 

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close