x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Meteorologii avertizează! Cod galben de ninsori în mai multe zone din țară

de 13 Feb 2018   •   15:56
Meteorologii avertizează! Cod galben de ninsori în mai multe zone din țară 16
Foto: Pixabay.com

Meteorologii au emis cod galben de ninsori abundente şi viscol în mare parte a ţării, începând de marţi seară, până joi la prânz.  Potrivit meteorologilor, se va depune un strat consistent de zăpadă în mai multe judeţe din ţară. 

De marţi seară până miercuri dimineaţă, 12 judeţe din partea de sud şi sud-vest vor fi sub cod galben de ninsori abundente şi se va depune un strat consistent de zăpadă. Ulterior fenomenele extreme se vor înregistra în alte 14 judeţe.

Meteorologii au transmis, marţi, o informare de precipitaţii în extindere şi intensificări ale vântului, valabilă de marţi seară, de la ora 20.00, până joi la ora 11.00.

În acest interval sunt vizate judeţele Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea, Gorj, Mehedinţi, Caraş-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu şi Braşov. 

Ulterior, de miercuri, ora 11.00, până joi la aceeaşi oră, fenomenele extreme se vor înregistra în alte 14 judeţe: Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Braşov, Covasna, Vrancea, Harghita, Bacău, Vaslui, Neamţ, Iaşi, Botoşani şi Suceava.

sati