Antena 3 CNN Actualitate Social Militarii internați la Spitalul din Câmpulung în urma accidentului vor fi transferați la București

Militarii internați la Spitalul din Câmpulung în urma accidentului vor fi transferați la București

Militarii internați la Spitalul din Câmpulung în urma accidentului vor fi transferați la București
de M.Z.    |    30 Iun 2017   •   01:21

Șase dintre militarii răniți în accident joi seara și care au ajuns la Spitalul din Câmpulung vor fi transferați la Spitalul Floreasca din București, pentru investigații medicale suplimentare, a anunțat directorul unității medicale, joi seara, la Antena 3.

De asemenea, potrivit directorului unității medicale din Câmpulung, militarii răniți sunt într-o stare stabilă.

"Toţi sunt stabilizaţi, toţi au fost triaţi, cu leziuni care nu pun în pericol viaţa. Sunt investigaţii suplimentare. Toţi sunt conştienţi, au comunicat de la bun început, au ştiut ce s-a întâmplat. Cei care au ajuns la noi erau în spatele camionului şi au fost aruncaţi din camion când au rupt parapetul. (...) Familiile lor sunt la noi de la început", a spus directorul Spitalului din Câmpulung, Grigore Stănescu.  

Un camion cu 13 militari s-a răsturnat într-o prăpastie de la 40 de metri în județul Argeș. ISU Argeș: Trei persoane decedate. Doar o persoană a mai rămas încarcerată. Primele imagini de la fața locului.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close